Vårt erbjudande

Efter många år i branschen är vi idag en ledande specialist och en trygg partner när det gäller att bygga och utveckla anläggningar för logistik och industri i Norden. Vi har den kunskap som krävs för att bygga hållbart, helt anpassat till våra kunders behov. 

Logistikanläggningar

En logistikkund kan ha många olika behov. En specialist på tredjepartslogistik som behöver lokaler för omlastning och lagerhållning. Ett e-handelsföretag som behöver lager, distributionscenter och kontor. En grossist som behöver ett regionalt eller nationellt centrallager. Som för lågpriskedjan Dollarstore, där vi byggde ett centrallager på 55 000 kvm i Örebro som ska betjäna deras ca 100 butiker runt om i Sverige. Den gemensamma nämnaren är behovet av stora ytor och genomtänkt logistikhantering.

Industrianläggningar

De logistikbyggnader som vi ursprungligen specialiserade oss på passar också väldigt bra för lättare industri. Industrins behov tangerar ofta logistikanläggningarnas, med krav på möjlighet till godsmottagning och utleveranser. Det som skiljer är den förädlingsprocess som sker innanför byggnadens fyra väggar. Till exempel som Northvolt med batterier till fordonsindustrin, hydraulikutrustning, isolering, återvinning av IT-utrustning eller Europas modernaste köksfabrik på 123 000 kvm som vi bygger åt Nobia utanför Jönköping.

Med omsorg om detaljerna

Rationellt och lättarbetat ska det givetvis vara när vi bygger för logistik- och industrimarknaden. Dessutom ska det vara stabilt och hållbart för att tunga pallar ska kunna lossas och lastas utan slitage på lokalerna. Vi vill dock gärna lägga till ytterligare en dimension eftersom vi tror att trivsel på jobbet till stor del är kopplad till att det är trevligt att vistas i lokalerna och att det känns fint och modernt.

I samverkan med arkitekt och hyresgäst tittar vi därför på hur lokalerna kan utformas även utifrån ett estetiskt perspektiv. Vårt mål är att skapa en kontrast till det väldigt fyrkantiga yttre som är själva grunden till en fungerande anläggning och vi gör det med omsorg om färg, form, material och detaljer.