Om oss

Vi på Logistic Contractor är specialister på att utveckla och bygga kundanpassade logistik- och industribyggnader i Norden. Genom ett modernt processtänkande och välutvecklade metoder erbjuder vi spetskunskap inom hela projektprocessen. Och just det, vi förkortar gärna vårt namn till LC – gör det du med!

VAD VI GÖR
Under årens lopp har vi hjälpt många kunder att hitta rätt förutsättningar. Det kan exempelvis handla om rätt geografisk placering utifrån verksamhetens logistikkrav och att utforma lokalerna invändigt för så effektiv hantering som möjligt. Vi är stolta över att våra kunder har förtroende för och känner sig trygga med oss – något som kanske är det allra viktigaste när man gör en stor investering.

VÅRA KUNDER
En logistikkund kan ha många olika behov. En specialist på tredjepartslogistik som behöver lokaler för omlastning och lagerhållning. Ett e-handelsföretag som behöver lager, distributionscenter och kontor. En grossist som behöver ett regionalt eller nationellt centrallager. Ett tillverkande företag som behöver en industrilokal med tillhörande lageryta. Vad de har gemensamt är behovet av stora ytor och möjlighet att hantera stora mängder gods.

EN DEL AV WÄSTBYGG GRUPPEN
Vi ingår i Wästbygg Gruppen, ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.
Läs mer