LOGISTIC CONTRACTOR I MILJARDAFFÄR MED H2 GREEN STEEL

Vi har tecknat avtal med H2 Green Steel om att bygga delar av en anläggning för produktion av grönt stål i Boden. 1,7 miljarder kronor är uppdraget värt och vi är oerhört stolta över att de valt oss som samarbetspartner i det här prestigefulla projektet.

MED FOKUS PÅ EN HÅLLBAR FRAMTID

Vi har den kunskap som krävs för att bygga hållbart, helt anpassat till våra kunders behov och utmanande certifieringar. Vårt mål är att vi ska vara fossilfria 2030 inom områdena el, värme, transporter och avfall.

HELHETSLÖSNING INKLUSIVE MARK

Vi har etablerat ett värdefullt kontaktnät kring de viktigaste nordiska logistiknaven med både kommunala och privata markägare. Vi kan därför hjälpa dig med att hitta rätt plats för din etablering.

NYTT LOGISTIKUPPDRAG FÖR LOGISTIC CONTRACTOR, BYGGER 21 000 KVM ÅT LOGIDEV

LC har tecknat avtal med utvecklaren och fastighetsägaren LogiDev om att bygga en logistikanläggning på Fulleröområdet strax norr om Uppsala. Uppdraget omfattar en byggnad på 21 400 kvm, inklusive ett 2 000 kvm stort entresolplan.

MATHEM PRISAT SOM ÅRETS BYGGE 2023

LC bygger ny logistikanläggning åt Ahlsell för 600 mkr

Ahlsell fortsätter att investera i sitt logistikcentrum i Hallsberg och Logistic Contractor har fått förtroendet att uppföra två byggnader på sammanlagt 42 000 kvm samt ett kallager på 15 000 kvm. Ordervärdet uppgår till 600 mkr.

Vårt erbjudande

Efter många år i branschen är vi idag en ledande specialist och en trygg partner när det gäller att bygga och utveckla anläggningar för logistik och industri i Norden. Till exempel Nobia i Jönköping där vi bygger Europas modernaste köksfabrik123 000 kvm. 

Våra tjänster

Vill du äga din fastighet eller ha en mer bekväm tillvaro för din verksamhet som hyresgäst? Vi erbjuder de tjänster som krävs för att överlämna en nyckelfärdig byggnad eftersom vi är verksamma både som projektutvecklare och entreprenör.

Våra projekt

Vill du veta mer om vad vi har byggt? Sök via kartan eller välj ut de områden som intresserar dig.

Ledig mark

Sedan starten 2004 har vi uppfört närmare hundra logistik- och industrianläggningar, strategiskt placerade vid de stora logistiknaven. Vi har därmed byggt upp ett stort kontaktnät hos kommuner och privata fastighetsägare, vilket gör att vi kan tillgodose de allra flesta av våra kunders etableringsönskemål.

VI HAR BYGGT

1 492 900

färdigställda kvm

85

färdigställda fastigheter

543 600

kvm pågående projekt

Nyheter

  • Hållbarhet

    Vi brinner för stora byggnader. Men det är ändå människorna som är viktigast. Därför är hållbarhetsarbetet centralt i vår verksamhet.