OM LOGISTIC CONTRACTOR

Vi driver utvecklingen när det gäller att bygga och utveckla hållbara, flexibla anläggningar för logistik och industri. Hos oss finns spetskompetens inom allt från att välja rätt etableringsort till att utrusta byggnaden med automationslösningar.

MED FOKUS PÅ EN HÅLLBAR FRAMTID

Vi har den kunskap som krävs för att bygga hållbart, helt anpassat till våra kunders behov och utmanande certifieringar. Vårt mål är att vi ska vara fossilfria 2030 inom områdena el, värme, transporter och avfall.

HELHETSLÖSNING INKLUSIVE MARK

Vi har etablerat ett värdefullt kontaktnät kring de viktigaste nordiska logistiknaven med både kommunala och privata markägare. Vi kan därför hjälpa dig med att hitta rätt plats för din etablering.

Vårt erbjudande

Efter många år i branschen är vi idag en ledande specialist och en trygg partner när det gäller att bygga och utveckla anläggningar för logistik och industri i Norden. Till exempel Nobia i Jönköping där vi bygger Europas modernaste köksfabrik123 000 kvm. 

Våra tjänster

Vill du äga din fastighet eller ha en mer bekväm tillvaro för din verksamhet som hyresgäst? Vi erbjuder de tjänster som krävs för att överlämna en nyckelfärdig byggnad eftersom vi är verksamma både som projektutvecklare och entreprenör.

Våra projekt

Vill du veta mer om vad vi har byggt? Sök via kartan eller välj ut de områden som intresserar dig.

Ledig mark

Sedan starten 2004 har vi uppfört närmare hundra logistik- och industrianläggningar, strategiskt placerade vid de stora logistiknaven. Vi har därmed byggt upp ett stort kontaktnät hos kommuner och privata fastighetsägare, vilket gör att vi kan tillgodose de allra flesta av våra kunders etableringsönskemål.

VI HAR BYGGT

1 492 900

färdigställda kvm

85

färdigställda fastigheter

543 600

kvm pågående projekt

Nyheter

  • Hållbarhet

    Vi brinner för stora byggnader. Men det är ändå människorna som är viktigast. Därför är hållbarhetsarbetet centralt i vår verksamhet.